Teambuilding op Vlieland Meer dan alleen een bijzonder uitje

Van teambuilding naar personeelsbehoud

Jij bent, vanuit je rol als leidinggevende of hr-manager al lang overtuigd van het nut van teambuilding. En je ziet als geen ander dat het, juist vanwege het vele thuiswerken, belangrijker dan ooit is om de verbinding met medewerkers vast te houden. Goede mensen vinden is moeilijk, maar het behouden van deze mensen is zo mogelijk nóg uitdagender.

Wij geloven dat werknemers de grootste troef van een bedrijf zijn en de focus op teambuilding streeft ernaar dat mensen beter samenwerken. Teambuilding op Vlieland bestaat niet alleen uit leuke 'spelletjes', maar activiteiten met een toegevoegde waarde. Ze zijn altijd gekoppeld aan het motiveren van personeel en investeren in jullie team(s).

Waarom is teambuilding zo belangrijk.

Er zijn veel redenen waarom bedrijven aan teambuilding doen. Wij groeperen ze meestal in 3 hoofddoelstellingen: de betrokkenheid van werknemers verhogen, de groepsdynamiek verbeteren en/of om het team te bedanken. Teambuilding kan ook helpen om specifieke doelstellingen te bereiken, meestal gerelateerd aan HR. Er zijn verschillende spellen en activiteiten om verschillende situaties aan te pakken.

Teambuildingactiviteiten: Wat zijn de belangrijkste types?

Teambuildingactiviteiten op Vlieland kunnen ruwweg in twee types worden onderverdeeld: Gaming activiteiten, die als doel hebben de werknemers te bedanken en te betrekken en Coaching/Training activiteiten, met het oog op het opbouwen van teamvaardigheden en de versterking van de groepsdynamiek. Beide types kunnen ook worden gecombineerd in een gemengde activiteit, met spel- en coachingselementen en -doelstellingen. Klik hier voor een overzicht van ons aanbod.

Teambuilding en overnachten op Vlieland

Overnachten in een hotel, een tent, een schip of een vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk. Samen bepalen we wat het beste past en gaan voor jullie op zoek naar het beste aanbod.

Compleet programma

Samen gaan we aan de slag met een compleet programma waarbij we jullie doelen uiteraard nooit uit het oog verliezen. Eén ding is zeker, het wordt een onvergetelijke ervaring voor het team.