Vuurtorenloop

Eén van de publieksevenementen die Bureau Vlieland in samenwerking met vele vrijwilligers en partners op Vlieland organiseert is de razendpopulaire Vuurtorenloop. Een hardloop- en wandelevenement over twee dagen in het derde weekend van april.

Meer informatie op www.vuurtorenloop.nl.

Amusetour

De Amusetour is bekend in heel Nederland. Vlieland staat bekend als één van de populairste en succesvolste edities van het jaarlijkse evenement. Bureau Vlieland ondersteunt en organiseert de editie op Vlieland welke plaats vindt in het laatste weekend van september.

Meer informatie op www.amusetour.nl.

Trek je wandelschoenen aan en ontdek Vlieland!

De winterwandeling is nieuw in 2023 en wordt georganiseerd door Bureau Vlieland, mede-organisator van de jaarlijkse Vuurtorenloop. De winterwandeling combineert een verrassende route met goede verzorging en is geschikt voor iedereen. Of je nu met het hele gezin gaat wandelen of opa en oma met zijn tweetjes zijn, iedereen geniet van een frisse en vitale middag op winters Vlieland.

Het doel is om van de winterwandeling een jaarlijks terugkerend evenement te maken dat tijdens de wintermarkt georganiseerd wordt. We hopen jullie massaal te mogen begroeten op 28 december!

Meer info en inschrijven