Op schoolreis naar Vlieland?

Buitenlandse schoolreis in eigen land

De ligging van Vlieland brengt met zich mee dat je met de hele klas de Waddenzee over moet steken. Maar ja, daarmee heb je direct één van de leukste programmaonderdelen te pakken.

Met een eigen zeilklipper of met de Veerdienst van Doeksen. Jullie schoolreis begint al in Harlingen met de overtocht naar Vlieland door Werelderfgoed Waddenzee.

Activiteiten

Bureau Vlieland kan helpen met de organisatie van jullie schoolreis. Niet alleen voor wat betreft overtocht, bagagevervoer, fietsen en het verblijf. Maar we bieden ook vele activiteiten. Ons aanbod omvat tientallen activiteiten zoals Powerkiten, Yoga, Blokarten, Branding raften, puzzeltochten, en beachvolleybal. Vol actie en spektakel, creativiteit en saamhorigheid. We hebben aantrekkelijke arrangementen voor scholen voor verschillende verblijfsduren. Daarnaast kunnen voor uw school een uniek maatwerkprogramma samenstellen en natuurlijk losse onderdelen. Denk hierbij niet alleen aan spetterende activiteiten, maar ook aan educatieve invulling in de natuur, op het wad of op het water.

Kwaliteit en veiligheid

De uitvoerende bedrijven en organisaties staan voor kwaliteit en veiligheid. We hebben veel ervaring in de uitvoering van activiteiten en evenementen voor grotere groepen leerlingen en studenten. Tijdens de activiteiten vindt de begeleiding plaats door specifiek getrainde buitensport-instructeurs. Voor een aantal activiteiten is het vanwege verzekeringsaspecten vereist dat de verantwoordelijke begeleiding een zogenaamde 'validiteitsverklaring' invult en ondertekent. Tijdens de activiteiten is het aan te raden stevig schoeisel te dragen en een jas mee te nemen.De activiteiten van Bureau Vlieland / Vlieland Outdoor Center zijn getoetst aan de voorwaarden van de VEBON.