Voor groepen vanaf 20 personen stellen we programma's op maat samen. Onderstaande activiteiten geven een beeld van de mogelijkheden. Een familiedag, vrijgezellenfeest of zakelijke bijeenkomst? Laat ons een leuk programma voor jullie samenstellen.

Groepen kunnen kiezen uit onderstaande activiteiten, een combinatie hiervan of één van onze arrangementen. Uiteraard regelen wij ook verzorging en de overtocht. Wij zijn een agentschap van Rederij Doeksen, dus kunnen groepsboekingen eenvoudig beheren. Dat scheelt jullie weer wachten bij de klantenservice.

Wij hebben unieke samenwerkingsverbanden met verschillende partijen op Vlieland om jullie uitje nog leuker te maken! Informeer naar de mogelijkheden.

Overzicht

Beachgolf

Kom gezellig een balletje slaan op het Noordzeestrand. Door ons word er een range gebouwd waar u een uur lang ballen kan afslaan in de diverse doelen.

Blokarten

In een driewieler buggy met zeil rijdt je met een snelheid van 10 tot misschien wel 70 kilometer per uur over Vlielands mooiste stranden. De sport is voor iedereen toegankelijk, jong, oud, sportief of niet, angstig of vol lef!

Boogschieten

Deze oeroude sport spreekt natuurlijk voor zich. Op een avontuurlijke locatie kunt u zichzelf meten met uw collega’s, familie of vrienden! Uw groep wordt door een ervaren instructeur begeleid. Hierdoor ziet u uw niveau omhoog schieten.

Branding kajakken

Ga de strijd aan met de branding van de Noordzee tijdens deze spectaculaire activiteit branding kajakken. Peddel met krachtige slagen door de golfen om bijtijds om te kunnen keren en al surfend op de golf weer naar het strand te varen.

Branding Raften

Bent u op zoek naar een echte eilandactiviteit? Overweeg dan eens de strijd aan te gaan met de golven van de Noordzee. Uitgerust met wetsuit, zwemvest en peddel gaat u in de raft te water voor de ultieme water beleving op Vlieland

Alleen bij Bureau Vlieland

Het complete aanbod van Vlieland Outdoor Center, Paal 50, Vliehors Expres, Tuk Tuk Vlieland, Zeehondentochten, Kaasbunker, Brouwerij Fortuna en meer! Let op! U boekt direct bij de betreffende aanbieder.

Discgolf

Maak kennis met het gezellige Disc Golf op een unieke locatie. Disc Golf is een frisbee-variant op het golf en wordt gespeeld op het strand, in de duinen of in het bos. Probeer binnen zo min mogelijk worpen uw frisbee te ‘putten’ en versla uw tegenstanders terwijl u heerlijk kunt genieten van de schitterende omgeving!

Lasergamen

Lasergamen word gedaan in het bos/duin achter de uitkijktoren bij de passantenhaven. We spelen 4 sessies a 13 min, dus in totaal 1.5 uur. We beschikken over de nieuwste lasergame wapens. Het gaat door bij minimaal 8 pers en je kunt meedoen vanaf 7 jaar.

Powerkiten

Wanneer u klaar bent voor wat actie op het strand dan is het power vliegeren de perfecte activiteit. Onze Nasa-wing vliegers en matrassen zorgen ervoor dat u zelf bij kleine windkrachten flink aan het werk wordt gezet om de vlieger te besturen. Van onze instructeurs leert u om te gaan met de vlieger om te voorkomen dat u op uw buik achter de vlieger aangaat!

Wadexcursie

Nee dit is geen wadlopen, dit is echt iets bijzonders. Lopen over de zeebodem en ontdekken welke dieren en planten er op en in de bodem leven!

Zeehondentochten

Uw bezoek aan Vlieland is niet compleet zonder een zeehondentocht met de Geus, Vlielander of Northern Diver. Met deze supersnelle rubberboten (70 km/u) kunt u kennis maken met de natuur rondom Vlieland. Het is een ware belevenis voor jong en oud. De schipper zal proberen om zo dicht mogelijk bij de robben te komen. U kunt de zeehonden zien genieten terwijl ze lekker liggen te zonnen op zandplaat De Richel of Engelschhoek bij Terschelling. Zeehonden zijn van nature nieuwsgierig en zwemmen vaak dicht bij de boot.