Reisbureau voor groepen vanaf 20 personen

Ben je een weekendje weg aan het plannen met een grote groep vrienden of familie? Of zoek je voor je zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje onderkomen op Vlieland? Bureau Vlieland helpt je met het vinden van je accommodatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor groepen vanaf 20 personen verzorgen wij overnachtingen en arrangementen op maat. Wil je overnachten in een hotel, tenten, een schip of een vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk.
Neem contact met ons op.

  Alle hotels

  Campings

  Vakantiewoningen

  Slaapschepen

  Groepsverblijf

 

Torenzicht

29 personen

Wilt u voordelig met uw familie of een groep een weekend naar Vlieland? Stop met zoeken. Groepsaccommodatie Torenzicht is dé perfecte locatie voor een gezelschap tot 29 personen. De 12 kamers hebben comfortabele, losse boxspring bedden. Torenzicht is uitermate geschikt voor een bruiloft of familiefeest.

Dorp

Huisjes

Vooronder

2 personen

Vooronder is een ruim appartement voor 2 personen met een goed bed, zeer ruime badkamer en een goed ingerichte keuken. Hier kunt u na een heerlijke Vlieland dag bijkomen, een boek lezen of uw avondmaaltijd koken. Als u toch het acht uur journaal wilt kijken, dan klikt u de philips flatscreen tv even aan.

Duinwijck

WestEynde

4 personen

WESTEYNDE is een prachtig licht en ruim 4-persoons huis dat eind 2019 is opgeleverd. De woning is stijlvol ingericht als ‘eigen’ vakantiewoning met veel luxe apparatuur en aandacht voor detail. Het huis is ingericht met frisse materialen en comfortabel meubilair. WESTEYNDE is duurzaam gebouwd, oftewel gas-vrij, met warmtepomp en wtw, en voorzien van zonnepanelen.

Dorp

Noordkaap

4 personen

Noordkaap is een 4 persoons vakantiehuis op Vlieland. Noordkaap ligt in het dorp en heeft een terras van 20m2 en ligt achter Dorpsstraat 50. De afstand van het huisje tot het strand is ongeveer 1200 meter. De woonkamer van 40m2 heeft en open keuken. Er zijn twee slaapkamers met beide 2 éénpersoons bedden.

Dorp

In den Grooten Haas

4 personen

Dit heerlijke, moderne en lichte vakantiehuis staat aan het einde van de Dorpsstraat. Het is opgeleverd eind september 2019. Het is duurzaam gebouwd (gas-vrij, warmtepomp, wtw en zonnepanelen) en ingericht met frisse materialen en meubels. Fantastisch gelegen. Aan het einde van het dorp, uit de drukte, onder de vuurtoren, maar nog steeds dicht bij de boot en de winkels.

Dorp