Vergaderen op Vlieland Inspiratie, aandacht, effect.

Verlaat je kantoor, verlaat de vaste wal

Jullie stappen op de boot en daar begint het al. Alles valt van je af, je laat Harlingen achter je en geniet van de vergezichten van het wad. Weg uit sleur en hectiek van kantoor, welkom op Vlieland!

Op Vlieland aangekomen word je overvallen door een gevoel van kalmte. De tijd lijkt wel langzamer te gaan. Dat, in combinatie met de prachtige omgeving, zijn ingrediënten voor een succesvolle vergadering!

 

Bijzondere locaties

Wij kennen de mooiste vergaderlocaties van het eiland en laten die graag aan je zien. Van vergaderen in een duinpan onder de vuurtoren tot een bijeenkomst in een oude stal, niets is ons te gek om je het ultieme eilandgevoel te laten beleven tijdens jullie vergadersessie op het eiland.

Break

Tijdens het vergaderen op Vlieland zijn er diverse mogelijkheden om de sessies op een actieve manier te onderbreken. Denk aan een lunch in een duinpan, maar ook blokarten op het strand. Een hele dag vergaderen gaat niemand lukken en heeft ook geen effect. Wissel de meetings af met inspanning en ontspanning om iedereen bij de les te houden.

Vergaderen + overnachten

Een comfortabele accommodatie aan het eind van een intensieve vergaderdag is natuurlijk belangrijk. Overnachten in een hotel, een safaritent, een zeilschip of een vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk. Samen bepalen we wat het beste past en gaan voor jullie op zoek naar het beste aanbod.

Compleet programma

Samen gaan we aan de slag met een compleet programma waarbij we jullie doelen uiteraard nooit uit het oog verliezen. Wees verzekerd van onafhankelijke, persoonlijke service van een bureau dat ook daadwerkelijk op Vlieland gevestigd is. Kom een dagje langs op Vlieland, dan laten we jullie alles zien.