Strandpaviljoen Oost

U kunt uw koffie, gebak en andere zaken bij een van de medewerkers bij de intake bestellen en meteen met de pin afrekenen. Ophalen van de bestelling kunt u bij de uitgifte. Denk aan de 1,5 meter afstand. Alle spelregels voor dit jaar zijn op het terrein aangegeven. We vragen u vriendelijk deze even te lezen. Houd zoveel mogelijk rekening met elkaar en anderen.

We hebben een aangepaste lunch-borrelkaart. We mogen maar met 2 mensen in de bereidingsruimte staan. Doordat we hierdoor niet doorlopend kunnen afwassen, zijn we genoodzaakt disposables te gebruiken.

Voor de avond kunt u reserveren voor het diner. Door het beperkt aantal zitplaatsen én met de richtlijnen van het RIVM zult u hiervoor altijd moeten reserveren. Met 2 personen aan een tafel, of met meerdere mensen uit één huishouding. We hebben voor groepen voorlopig geen ruimte. Volgens de richtlijnen zullen we het protocol met triage volgen en u tevens vragen uw handen te desinfecteren. We hopen dat u begrip heeft voor deze situatie. Ivm met de schaarse ruimte vragen we u uw trouwe viervoeters ook thuis te laten.

Maaaaar, wat niet veranderd is en nog steeds hetzelfde:
Het paviljoen, de plaats en het weergaloze uitzicht…

Aan het einde van de Fortweg, over de bult en dan rechts ligt Oost! Laten we dit jaar, met alle beperkingen, gewoon heerlijk gaan genieten.

Tot ziens, tot Oost,
Willem & Joanke

De Brassery

Een goed glas wijn, de lekkerste seizoensgerechten én een fantastische locatie; welkom bij De Brassery! Gevestigd in Strandhotel Seeduyn, dineer je bij De Brassery op de eerste duinenrij van het Noordzeestrand op Vlieland.

Leut, koffiebar en logies

Bij Leut ben je welkom voor ontbijt, koffie, lunch en borrel in de middag. Onze taarten, soepen, broodjes, smoothies en sappen; we maken alles vers in eigen keuken. Eerlijke en gezonde producten met passie bereid en met oprecht enthousiasme geserveerd. Een plek waar je elk moment van de dag thuis bent, je kunt zelfs blijven slapen in ons 3 kamer hotel waar een persoonlijke gastvrijheid voorop staat.

Wij zijn dagelijks geopend van 9.00 tot +/- 18.00 uur. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Dit kan uitsluitend bij onze corona-balie op het terras. Na de gezondheidscheck wijzen wij u een tafel aan. Door de maatregelen hebben wij minder zitplaatsen beschikbaar waardoor we soms niet meteen een tafel voor u vrij hebben. In dat geval hopen we u op een later moment te mogen verwelkomen. Daarnaast bieden wij geen werkplek voor laptop-gebruikers.

De Lickebaert

Bezoek Poffertjeshuis De Lickebaert aan het begin van de Dorpsstraat voor de lekkerste pannenkoeken, poffertjes, koffie en belegde broodjes. Door de ouderwets goede sfeer en het vriendelijke personeel voelt u zich erg welkom. Op het achterterras van het restaurant kunt u heerlijk rustig in de zon zitten, genietend van uw lunch of diner.

Posthuys

ONTBIJTEN VAN 08.30 - 10 UUR
Continentaal ontbijt aan tafel geserveerd € 12,50. Alléén op online-reservering.

KOFFIE & GEBAK VAN 10 - 19 UUR
Of gewoon een ander lekker drankje. Na het controlegesprek krijg je een tafeltje op het terras of na reservering (online of ter plaatse) binnen toegewezen.

LUNCHEN VAN 11.30 - 17 UUR
Een kleine lunchkaart met voldoende keuze voor groot en klein. Na het controlegesprek krijg je een tafeltje op het terras of na reservering (online of ter plaatse) binnen toegewezen.

TAKE AWAY VAN 10.30 - 17 UUR
We geven je een menukaartje en daarna een plekje op het terras om je bestelling door te geven en even te wachten.

BORRELTIJD VAN 16 - 18 UUR
Met een paar lekkere gecombineerde borrelgarnituurtjes en voldoende frisse drankjes prima vol te houden op het terras of binnen na reservering (online of ter plaatse). Eveneens na het controlegesprek.

PLATESERVICE VAN 17.30 - 19 UUR
Kleine kaart met diverse plate-service gerechten. Vanwege een beperkt aantal zitplaatsen alléén mogelijk na online-reservering vooraf. Eveneens na het controlegesprek.

Restaurant ‘Het Armhuis’

Beste Badgasten,

U kunt weer heerlijk genieten bij ons van lunch, diner, wijntje, hapje, drankje, koffie met lekkers enz. Tot nader orde zijn we uitsluitend per mail bereikbaar voor het maken van een reservering.  Tenzij het gaat om vandaag of morgen!

Om uw reserveringsverzoek in behandeling te kunnen nemen mail ons dan s.v.p. :
  • Voor- en achternamen van u en de andere gasten (met z'n 3en of meer? dan moet u 1 gezamenlijke huishouding zijn).
  • Uw mobiele nummer.
  • Seating voorkeur voor ons concept sinds 2001 "Eten wat de pot schaft"  ;
Lunch Seating 1 arrivé 12.00 uur  > 3 gangen Menu Dejeuner a € 42,50
Lunch Seating 2 arrivé 12.30 uur > 3 gangen Menu Dejeuner a € 42,50
Klik hier voor de lunchkaart armhuis
Diner Seating 1 arrivé 17.30 uur > 3 gangen Menu a € 48,50
Diner Seating 2 arrivé 20.00 uur > 4 gangen Menu a € 58,50
meerdere voorkeuren en data mailen is handig i.v.m. het beperkt aantal tafeltjes.
De Junior / Kids gerechtjes serveren we alleen tijdens de Lunch én ook veel keuze op de Zomer lunchkaart. U verzoek is pas definitief na bevestiging van ons per mail.  Liever niet reserveren of spontaan langs komen kan natuurlijk, we vertellen u graag de actuele beschikbaarheid als u er bent.

Alvast dank & Stay Safe!

Clara & Kornuiten

Restaurant De Richel

Ons Restaurant, gelegen naast het oude Raadhuis van Vlieland, heeft u als gast veel te bieden.

Van Balgehakt tot Dutch Dry Aged Rib-eye. Van Kabeljauwfilet tot Zeetong. Met als specialiteit de gebakken Lever met Spek en Ui.

De formule van Restaurant De Richel bestaat uit het aanbieden van een ouderwetse en moderne, maar qua kwaliteit prima en betaalbare maaltijd. Al jaren staan wij bekend om onze constante kwaliteit en gezelligheid.

De Herbergh van Flielant

Ons à la carte restaurant heeft een uitgebreide kaart met veel lokale en streekproducten.  Ook een gevarieerde wijnkaart ontbreekt niet met verrassende wijnen uit diverse landen. Op ons tuinterras gelegen op het zuiden kunt u op mooie dagen heerlijk dineren of een lunch nuttigen.

Eetcafé De Lutine

Eetcafé de Lutine op Vlieland is een gezellige plek voor een kop koffie of thee met een krantje en een huisgemaakt gebakje maar ook voor een borrel en een lekkere lunch of uitgebreid diner. Voor kinderen hebben we een fijne kinderspeelhoek met leuke films en uiteraard is er WIFI.