U kunt uw koffie, gebak en andere zaken bij een van de medewerkers bij de intake bestellen en meteen met de pin afrekenen. Ophalen van de bestelling kunt u bij de uitgifte. Denk aan de 1,5 meter afstand. Alle spelregels voor dit jaar zijn op het terrein aangegeven. We vragen u vriendelijk deze even te lezen. Houd zoveel mogelijk rekening met elkaar en anderen.

We hebben een aangepaste lunch-borrelkaart. We mogen maar met 2 mensen in de bereidingsruimte staan. Doordat we hierdoor niet doorlopend kunnen afwassen, zijn we genoodzaakt disposables te gebruiken.

Voor de avond kunt u reserveren voor het diner. Door het beperkt aantal zitplaatsen én met de richtlijnen van het RIVM zult u hiervoor altijd moeten reserveren. Met 2 personen aan een tafel, of met meerdere mensen uit één huishouding. We hebben voor groepen voorlopig geen ruimte. Volgens de richtlijnen zullen we het protocol met triage volgen en u tevens vragen uw handen te desinfecteren. We hopen dat u begrip heeft voor deze situatie. Ivm met de schaarse ruimte vragen we u uw trouwe viervoeters ook thuis te laten.

Maaaaar, wat niet veranderd is en nog steeds hetzelfde:
Het paviljoen, de plaats en het weergaloze uitzicht…

Aan het einde van de Fortweg, over de bult en dan rechts ligt Oost! Laten we dit jaar, met alle beperkingen, gewoon heerlijk gaan genieten.

Tot ziens, tot Oost,
Willem & Joanke