26 kilometer uit de kust. Het voelt als een buitenlandse reis!

Het begint al in Harlingen!

De ligging van Vlieland brengt met zich mee dat je altijd de Waddenzee over moet steken. Maar ja, daarmee heb je direct één van de leukste programmaonderdelen te pakken.

Op volle snelheid, onder zeil of met de Veerdienst van Doeksen. Het uitje begint al in Harlingen met de overtocht naar Vlieland door Werelderfgoed Waddenzee.

Activiteiten

Bureau Vlieland ondersteunt u bij de regie van uw evenement en biedt tegelijk ook een breed scala aan activiteiten. Ons aanbod omvat tientallen activiteiten zoals Powerkiten, Yoga, Blokarten, Branding raften en Beachvolleybal en is geschikt voor groepen vanaf 10 mensen. Vol actie en spektakel, creativiteit en saamhorigheid.

Verzorging

Na alle activiteiten verzorgen we graag een gezellige borrel, heerlijke barbecue, outdoor cooking, drie gangen diner of wat u maar wenst. Wat dacht u van een privékok voor uw groep in een vakantiehuis of zelf vers gevangen vis roken in de jutterstuin? Maar u kunt zich ook culinair laten verwennen in één van de uitstekende restaurants. Wij kennen ze allemaal.

Overnachten

Overnachten in een hotel, een tent, een schip of een vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk. Samen bepalen we wat het beste past en gaan voor jullie op zoek naar het beste aanbod.

Compleet programma

Samen gaan we aan de slag met een compleet programma waarbij we jullie doelen uiteraard nooit uit het oog verliezen. Eén ding is zeker, je bent verzekerd van onafhankelijke service.