Dagarrangement Verken Vlieland! (vanaf 20 personen)

Jullie avontuur begint al aan boord, waar je geniet van verse koffie en overheerlijk appelgebak terwijl we naar het prachtige Vlieland varen. Eenmaal aangekomen op het eiland, wacht het enthousiaste team van Bureau Vlieland jullie op om samen de fiets te pakken.

Verdeeld in groepen, groot of klein, verkennen we het eiland spelenderwijs. Met behulp van GPS ontdekken we verborgen pareltjes die je normaal misschien zou missen. Onderweg stuiten we op interessante vragen en activiteiten, en natuurlijk is er altijd iets lekkers bij de hand. We genieten van een gezonde lunch op een schilderachtige locatie: in een duinpan, onder de vuurtoren, of midden in het bos.

De middag staat in het teken van culinaire verwennerij. Kies voor een koffieworkshop, een fascinerende rondleiding door de Kaasbunker, of een bierproeverij bij de enige echte Brouwerij van Vlieland! Als het eb is, wagen we ons aan het Wad om oesters te rapen, natuurlijk vergezeld door een glas sprankelende Vlielander Prosecco.

Na een dag vol indrukken en plezier, nemen jullie afscheid van het eiland. Vanaf het dek zwaaien jullie Vlieland uit, met een biertje of frisdrank in de hand. Benedendeks wordt er een smakelijke bitterbal geserveerd. En voor wie wil, is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een diner in Harlingen.

Een extra tip: als jullie op een dinsdag, woensdag of donderdag komen, is er de optie voor een vroeg diner of zelfs een BBQ. De sneldienst terug naar Harlingen vertrekt dan om 19:10 uur, met een verwachte aankomsttijd van 20:00 uur. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag op

Voorbeeldprogramma

8:30 uur - Verzamelen in Harlingen
09:05 uur - Overtocht naar Vlieland, koffie en gebak met uitzicht op de zeehonden
10:35 uur - Aankomst op Vlieland, uitreiken fietsen en op de fiets!
11:00 uur – Interactieve fietstocht
13.00 uur – Stoere Vlielander lunch in een duinpan
14.30 uur – Culinair Vlieland!
16.30 uur – Fietsen retour
16:50 uur – Terug naar Harlingen

Tip: Komen jullie op een dinsdag, woensdag of donderdag? Dan is het mogelijk om een vroeg diner of zelfs BBQ te organiseren. Om 19:10 vertrekt dan de sneldienst terug naar Harlingen met aankomsttijd 20:00.