AHOY! Vaar met ons mee naar Vlieland.

Geen zin of mogelijkheid om met de veerdienst naar Vlieland te gaan? Overweeg eens ons alternatief. Vaar met een klassieke zeilklipper, privé schip of snelle watertaxi naar Vlieland. Avontuur garantie!

Stap aan boord van één van de klassieke zeilschepen voor deze unieke (zeilende) overtocht en ervaar de nostalgie van het varen met een klipper. Of scheer in een open rhib over het water om in 45 minuten op Vlieland te komen. Onze overtochten van Harlingen naar Vlieland en terug zijn afgestemd op uw wensen.

Vaar met ons mee en begin uw Vlieland reis direct met een speciale en unieke overtocht over de Unesco Werelderfgoed Waddenzee.

  • De vaartijd is afhankelijk van het gekozen schip en varieert van 45 minuten tot 4 uur.
  • Als u het leuk vindt mag u mee helpen met het zeilen.
  • Op de grotere schepen zijn comfortabele salons met mogelijkheden tot catering
  • Veel meer beleving dan de veerboten van Rederij Doeksen
  • Sommige snelle watertaxi's zijn open schepen voor extra spectaculaire overtocht
  • De schepen en ervaren schippers voldoen aan eisen van veiligheid

Schepen

Klassiek zeilschip

Snelle klipper

Gebouwd om ook tegen de stroom in over de Rijn te varen, zijn klippers ontworpen met een snelle romp. Het schip beschikt over brede gangboorden, een gezellige kuip en veel dekruimte om optimaal van de zee te genieten.

Dichte snelle tender

Overdekt en snel

Op een snelle en veilige manier direct naar Vlieland in nog geen 45 min. Buiten de reguliere vaartijden van de veerboot en 365 dagen per jaar.

Open RHIB

Wind in de haren

De wind in de haren en de geur van werelderfgoed Waddenzee in de neus. In 45 minuten bent u op spectaculaire wijze op Vlieland. Maximaal 12 personen.

Waar vertrekken we in Harlingen? 

U kunt inschepen zoals dat zo mooi heet aan de SAS steiger

Route vanaf de Veerboot terminal:

  •  Als u voor de terminal staat gaat u linksaf de waddenpromenade op en deze loopt u uit, u ziet de verkeerstoren van Port of Harlingen.
  • Vlak achter de verkeerstoren is een klein hokje, achter het hokje is de loopbrug naar de SAS Steiger waar we zullen aanmeren.

Route vanaf het treinstation Harlingen-haven:

  •  U stapt uit de trein en gaat linksaf, u loopt na het verlaten van het station omhoog richting de SAS brug, als u op de brug staat ziet u de SAS steiger aan de linkerkant, daar kunt u ook goed zien waar u de steiger moet betreden.