Een dag naar Vlieland met eigen schip (vanaf 50 personen)

Begin je dag met een schilderachtige overtocht van Harlingen naar Vlieland. Reis in stijl met ons eigen schip, waarbij je kunt genieten van de prachtige uitzichten. Kies ervoor om buiten te zitten en de frisse zeelucht in te ademen of ontspan benedendeks in de ruime salon.

Eenmaal aangekomen op het kleinste eiland van het UNESCO Waddengebied, word je op gepaste wijze verwelkomd met een “napje” Juttersbitter. Bureau Vlieland verzorgt een korte uitleg over de dag en stelt de begeleiders voor. In de haven staan fietsen klaar die de hele dag tot jullie beschikking staan.

Geniet van een heerlijke en gezonde lunch in een beschutte duinpan, onder de vuurtoren of op een idyllische locatie in het bos.

In de middag wachten er teambuilding en outdoor activiteiten op het strand bij onze strandtent. De keuze aan activiteiten is divers: van sportief en denkpuzzels tot creatieve uitdagingen en spektakel op zee. Bepaal zelf welke activiteiten je wilt doen! Enkele voorbeelden zijn Power Vliegeren, Golfsurfen, Bootcamp, SUP (Stand Up Paddle), en veel meer.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, is er ook de mogelijkheid om zeehondjes te bekijken, op aanvraag.

Sluit de dag af met een gezellige borrel en bitterballen bij een van de vele horecagelegenheden op Vlieland.

De terugreis naar Harlingen wordt een mooie afsluiting van de dag. Aan boord van ons eigen schip staat een heerlijk diner klaar. Terwijl je dineert, reflecteer je op een geslaagde dag op het eiland en begint de heimwee naar Vlieland.

Bij slecht weer bieden we alternatieve activiteiten zoals lasergamen in het bos voor meer beschutting, of een rondleiding en proeverij in de bierbrouwerij. Het ribvaren en de kaasbunker bezoeken zijn mogelijk onder alle weersomstandigheden. De lunch kan eventueel verplaatst worden naar Torenzicht of een andere binnenlocatie.

We adviseren iedereen om comfortabele kleding te dragen die geschikt is voor de activiteiten. Alle activiteiten worden begeleid en uitgelegd door ervaren instructeurs.

Voorbeeldprogramma

8:30 uur - Verzamelen in Harlingen
09:00 uur - Overtocht naar Vlieland, koffie en gebak met uitzicht op de zeehonden
11:35 uur - Aankomst op Vlieland, uitreiken fietsen en op de fiets!
12.00 uur - Stoere lunch in de duinen onder de Vuurtoren met prachtig uitzicht over het wad
13.15 uur - Activiteitenprogramma, bijvoorbeeld Strandspektakel of Teambuilding bij onze strandtent
16:15 uur - Borrel!
17:30 uur - Overtocht Vlieland - Harlingen inclusief diner

Meerdere dagen op Vlieland en volgende dag nog meer leuke activiteiten ondernemen? Wij stellen graag een programma op maat voor jullie team samen. Informeer naar de vele mogelijkheden.