Actief dagje Vlieland! (vanaf 10 personen)

Begin je dag met een ontspannen reis naar Vlieland. Aan boord van de veerboot genieten jullie van een heerlijk kopje koffie en appelgebak, terwijl je uitkijkt over het water richting het prachtige eiland Vlieland. Eenmaal aangekomen, worden jullie hartelijk ontvangen door het team van Bureau Vlieland, waarna jullie op de fiets stappen richting de jachthaven.

Het avontuur gaat verder met een spannende zeehondenexcursie met snelle ribboten. Deze boten, die snelheden tot 75 km/u kunnen bereiken, brengen jullie dichtbij de zeehonden op zandplaat De Richel of bij Engelschhoek nabij Terschelling. Zeehonden, van nature nieuwsgierig, zwemmen vaak dicht bij de boot, wat zorgt voor een unieke ervaring.

Na deze opwindende ervaring genieten jullie van een heerlijke en gezonde lunch in een beschutte duinpan, onder de vuurtoren, of op een andere prachtige locatie in het bos.

De middag is gevuld met teambuilding en outdoor activiteiten op het strand bij onze strandtent. Er is een ruime keuze aan activiteiten, variërend van sportief tot creatief, inclusief denkpuzzels en spektakel op zee. Jullie kunnen zelf kiezen welke activiteiten je wilt doen. Enkele voorbeelden zijn Power Vliegeren, Golfsurfen, Bootcamp, SUP (Stand Up Paddle), Branding Raften, en vele andere. Voor de teambuilding hebben we onder andere Heksenkring, Touwvierkant, Katapult bouwen, en Touwtrekken.

Na een dag vol indrukken en activiteiten keren jullie terug naar huis. Vanaf het dek zwaaien jullie Vlieland uit, terwijl je geniet van een drankje en een bitterbal. In Harlingen is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een diner.

Bij slecht weer hebben we alternatieven zoals lasergamen in het bos, een bezoek aan de bierbrouwerij voor een rondleiding en proeverij, of de kaasbunker. Voor alle activiteiten wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen die tegen een stootje kan. Alle activiteiten worden begeleid en uitgelegd door instructeurs.

Voorbeeldprogramma

8:30 uur - Verzamelen in Harlingen
09:05 uur - Overtocht naar Vlieland, koffie en gebak met uitzicht op de zeehonden
10:35 uur - Aankomst op Vlieland, uitreiken fietsen en op de fiets naar de jachthaven
11:00 uur – Zeehondenexcursie met snelle ribs
12.30 uur  – Stoere lunch in de duinen onder de Vuurtoren met prachtig uitzicht over het wad
13.30 uur – Strandspektakel of Teambuilding bij onze strandtent
16.30 uur – Fietsen retour
16:50 uur – Terug naar Harlingen

Tip: Komen jullie op een dinsdag, woensdag of donderdag? Dan is het mogelijk om een vroeg diner of zelfs BBQ te organiseren. Om 19:10 vertrekt dan de sneldienst terug naar Harlingen met aankomsttijd 20:00.